reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Jasło
0.3°C
wschód słońca: 06:57
zachód słońca: 15:43
Koronawirus
podkarpackie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Jaśle

kiedy
2024-11-23 19:00
miejsce
Restauracja Ekspresja, Jasło,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-23 19:00
miejsce
Restauracja Ekspresja, Jasło,...
wstęp biletowany
kiedy
2025-01-24 20:00
miejsce
Restauracja Ekspresja, Jasło,...
wstęp biletowany
kiedy
2025-02-09 18:00
miejsce
Restauracja Ekspresja, Jasło,...
wstęp biletowany